aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕντός έδρας νίκη για την ΕΝΑΔ κόντρα στον ΑΠΟΠ στις νεανίδες

Εντός έδρας νίκη για την ΕΝΑΔ κόντρα στον ΑΠΟΠ στις νεανίδες

Η Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ ήταν η μεγάλη νικήτρια του πρώτου αγώνα της σειράς για την Τελική Φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Κ18, όπου επικράτησε μέσα στον Άγιο Δομέτιο του ΑΠΟΠ με 47-44 μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενες μπήκαν δυνατά στο παρκέ και προηγήθηκαν με 12-7 στο τέλος της Α’ περιόδου. Οι καλαθοσφαιρίστριες της ΕΝΑΔ ανέβασαν στην συνέχεια τον ρυθμό τους και μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου ήταν μπροστά με έντεκα πόντους διαφορά (29-18).

Στην Γ’ περίοδο το παιχνίδι ήταν κυρίως ισορροπημένο, με τον ΑΠΟΠ να μειώνει στους εννέα την διαφορά (42-33). Η ομάδα της Πάφου συνέχισε την προσπάθεια της για να κάνει την ανατροπή, με την ΕΝΑΔ ωστόσο να διατηρεί το προβάδισμα της μέχρι τέλους και να αποχωρεί με την νίκη με τελικό σκορ 47-44.

Κορυφαία του αγώνα ήταν η Κυριακή Τέυλορ που σημείωσε 15 πόντους. Η επόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 22 Απριλίου στις 19:00 στο Α’ Λύκειο Άκης Κλεάνθους στην Πάφο. Η ομάδα που θα φτάσει στις δύο νίκες θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 7-12, 29-18, 42-33, 47-44

Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ (Τάκης Μιραλλάης): Πηλακούτα 8, Καραμοντάνη, Τσολιά 2, Πασχαλίδου, Μ. Καλλιάνου 10, Χ. Καλλιάνου 2, Τέυλορ 15, Κονομή 10 (1).

ΑΠΟΠ (Κωνσταντίνος Καραπίττης): Παναγιωτίδη 2, Χαραλαμπίδου, Μακρή, Β. Ευσταθίου 15 (2), Παπαϊωάννου 10, Βασιλείου, Θεμιστοκλέους 11, Παπαδοπούλου 4, Ευσταθίου 2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ