aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈναρξη ψηφοφορίας για το ΟΠΑΠ All Star Day 2017

Έναρξη ψηφοφορίας για το ΟΠΑΠ All Star Day 2017

Η γιορτή της καλαθόσφαιρας που έγινε θεσμός τα τελευταία χρόνια, το ΟΠΑΠ All Star Game, το οποίο διοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ΟΠΑΠ Κύπρου, επιστρέφει στις 16 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία και ετοιμάζεται και φέτος να κλέψει τις εντυπώσεις από τον φίλαθλο κόσμο.

Τα προηγούμενα χρόνια η προσέλευση του κόσμου ήταν μαζική και παρόμοια εικόνα αναμένεται να υπάρξει και φέτος, στο 7ο ΟΠΑΠ All Star Game, το οποίο θα επιφυλάσσει πολλές και μεγάλες εκπλήξεις για το κοινό.

Ψηφοφορία για τους καλύτερους καλαθοσφαιριστές

Πέραν όμως από τις εκπλήξεις που θα υπάρξουν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, το ενδιαφέρον θα τραβήξει για ακόμα μία φορά ο καλαθοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στους κορυφαίους Αμερικάνους και Κύπριους / Ευρωπαίους που αγωνίζονται στην ΟΠΑΠ Basket League

Ο φίλαθλος κόσμος έχει την δυνατότητα να επιλέξει τους αγαπημένους του καλαθοσφαιριστές για τις δύο ομάδες, με την ψηφοφορία να ξεκινάει από σήμερα και να ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου. Κάθε φίλαθλος έχει το δικαίωμα να ψηφίσει μέχρι και πέντε καλαθοσφαιριστές στην κάθε μία από τις δύο ομάδες.

Από τις ψήφους του κοινού θα προέλθουν οι έξι καλαθοσφαιριστές (από τους δώδεκα) της κάθε μίας από τις δύο ομάδες που θα αγωνιστούν το παιχνίδι. Τρεις καλαθοσφαιριστές θα επιλεγούν μέσα από ψηφοφορία των επτά προπονητών που απαρτίζουν την ΟΠΑΠ Basket League, οι οποίοι δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου κάποιου καλαθοσφαιριστή που αγωνίζεται στην δική τους ομάδα. Τους υπόλοιπους τρεις καλαθοσφαιριστές για την συμπλήρωση του ρόστερ της κάθε ομάδας, θα επιλέξουν οι δύο προπονητές μαζί με τους συνεργάτες τους, που θα βρεθούν στους πάγκους την ημέρα του ΟΠΑΠ All Star Game.

Η ανάδειξη των δύο προπονητών και των συνεργατών τους

Οι προπονητές που θα είναι στους πάγκους των δύο ομάδων κατά την διάρκεια του 7ου ΟΠΑΠ All Star Game, θα είναι οι τεχνικοί οι οποίοι οι ομάδες τους θα εξασφαλίσουν την 1η και 2η θέση στην ΟΠΑΠ Basket League μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής. Χρέη βοηθών προπονητών θα αναλάβουν οι δύο τεχνικοί που οι ομάδες τους θα καταλάβουν την 3η και 4η θέση στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής όπου η ομάδα του θα είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει την ομάδα του στο ΟΠΑΠ All Star Game αλλά και τον συνεργάτη του στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ