Διεθνές σεμινάριο προπονητικής «Λευκωσία 2016»


Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου διοργανώνουν το διήμερο 18-19 Ιουνίου διεθνές σεμινάριο προπονητικής, στη Λευκωσία. Στο σεμινάριο θα διδάξουν γνωστοί προπονητές από Ελλάδα και Κύπρο.

Συγκεκριμένα, κύριοι ομιλητές θα είναι ο Κώστας Μέξας (φωτό), προπονητής του Απόλλων Πατρών, με εμπειρία σε ομάδες της ελληνικής Α1, ο Αντώνης Κωνσταντινίδης, προπονητής της Εθνικής Αλβανίας και της Σίγκαλ Πρίστινα, μαζί με τον Χριστόφορο Λειβαδιώτη, προπονητή του Κεραυνού. Θα τους πλαισιώσει ο Νίκος Λαμπρίας, βοηθός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών και τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας της ομάδας του Στροβόλου.

Οι διαλέξεις θα γίνουν στο Κλειστό Γήπεδο Αγίου Δομετίου και θα μπορούν τα τις παρακολουθήσουν όλα τα μέλη του Σ.Π.Κ.Κ. καθώς επίσης και όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν στους κατόχους της κάρτας προπονητή (2015-16), ενώ η τιμή συμμετοχής για τους μη κατόχους ορίστηκε στα 40 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται γεύμα το μεσημέρι του Σαββάτου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ