aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑνόρθωση: Basketball Development Clinic με ελληνικές θρυλικές μορφές

Ανόρθωση: Basketball Development Clinic με ελληνικές θρυλικές μορφές

Η Ακαδημία Καλαθόσφαιρας Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου Basketball Development Clinic που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 17 ετών, χωρισμένα σε δυο ηλικιακές κατηγορίες: 5 έως 11 και 12 έως 17 ετών.

Το Basketball Development Clinic θα διεξαχθεί από την 1η μέχρι τις 10 Ιουλίου στο Λύκειο Αγίας Φυλάξεως Λεμεσού. Από τις 09:00 μέχρι τις 13:00 για παιδιά 5-11 ετών και από τις 17:00 έως τις 21:00 για την ηλικιακή κατηγορία 12-17 ετών.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε €100. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται πάσο συμμετοχής, φανελάκια προπόνησης και υδροδοχείο (παγούρι). Θα δοθούν ακόμα διπλώματα συμμετοχής καθώς και ατομικά βραβεία.

Το BDC είναι σχεδιασμένο από τον κορυφαίο προπονητή στις αναπτυξιακές ηλικίες και προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Κ-16, Μάνο Μανουσέλη και αφορά παιδιά όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Στόχος, η ατομική βελτίωση των αθλητών μέσα από εξειδικευμένο ασκησιολόγιο και η απόκτηση ομαδικής συμπεριφοράς.

Ανάμεσα στους προπονητές και ομιλητές θα είναι οι προπονητικές ομάδες Πρωτέας Βούλας και Ανόρθωσις Αμμοχώστου Καλαθόσφαιρα, οι Παναγιώτης Φασούλας, Νίκος Παππάς (ΠΑΟ), Ν. Παπαντωνίου (ΑΕΚ), Θάλεια Παναγή (Αθλητική Ψυχολόγος) και Χριστίνα Οικονομίδου (Διατροφολόγος).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 99-300168 και [email protected].

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ