ΑΕΛ: Εκτιμά και τιμά (Δημητρίου, Πελεκάνος)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Για όσους γνωρίζουν παλιές ιστορίες, μάλλον δεν θα πρέπει να εκπλήσσονται με την απόφαση της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ να τιμήσει τον Αντώνη Δημητρίου που κρεμάει τη σφυρίχτρα! Βέβαια στην πολύχρονη του καριέρα ο Αντώνης Δημητρίου, είχε διευθύνει αρκετά παιχνίδια της «βασίλισσας» και βέβαια όχι μόνο σε επίπεδο Ανδρών.

Θυμόμαστε βέβαια αρκετά από αυτά, στα οποία οι γαλαζοκίτρινοι είχαν διαμαρτυρηθεί για κάποιες εκάστοτε αποφάσεις του Αντώνη Δημητρίου. Όλα αυτά όμως είναι… ιστορία. Όμως δεν είναι λίγες οι φορές που οι αγωνιστικές διαμαρτυρίες του παρελθόντος, είναι οι ευχάριστες αναμνήσεις του σήμερα και μάλλον έτσι λειτούργησε η σκέψη των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, ούτως ώστε να αποφασίσουν να τιμήσουν τον αποχωρήσαντα διεθνή διαιτητή!

Στην αρχή αναφέραμε ότι δεν πρέπει να εκπλήσσονται οι πολλοί για την απόφαση του σωματείου της Λεμεσού. Διότι αν βάλουμε το χρόνο να τρέξει πολύ πίσω, θα συναντήσουμε και μιαν άλλην εντελώς παρόμοια ενέργεια που είχε κάνει η ΑΕΛ. Να τιμήσει το Λάμπρο Πελεκάνο, άλλοτε πρόεδρο της δικαστικής επιτροπής, όταν ο διακεκριμένος δικαστικός, αποχώρησε από τη θέση του.

Ο κ. Πελεκάνος είχε… «τρυπήσει με το ράμφος του» πάμπολλες φορές την ΑΕΛ με τις αποφάσεις του για τιμωρίες της λαοφιλούς ομάδας! Μάλλον κανένα άλλο σωματείο δεν είχε βρεθεί στο «εδώλιο» τόσες φορές, ευρισκόμενο απέναντι στον τότε πρόεδρο της δικαστικής και επομένως στην ΑΕΛ, είχαν… «ποινές και για πούλημα»! Και όμως η ΑΕΛ τίμησε τον Λάμπρο Πελεκάνο! Το ίδιο πράττει τώρα και με τον Αντώνη Δημητρίου και αυτό είναι μια (ακόμα) απόδειξη ότι στην ΑΕΛ ξέρουν να εκτιμούν και να τιμούν!

ΜΕΣΩΜΑΡΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ