aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΤο θετικό βήμα με τον αυξημένο χρόνο των Κυπρίων

Το θετικό βήμα με τον αυξημένο χρόνο των Κυπρίων

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Όταν πέρσι τέτοιο καιρό συζητείτο στην ΚΟΚ η μείωση των ξένων παικτών στο μπασκετικό πρωτάθλημα A’ κατηγορίας Ανδρών, σε πέντε, ήταν κάτι που αρκετοί ανέμεναν με μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό από τη στιγμή που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, οι δικοί μας παίκτες έβλεπαν μπροστά τους την ευκαιρία να έπαιρναν αυξημένο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ήταν κάτι που έγινε τελικά. Οι ξένοι μειώθηκαν σε πέντε και οι δικοί μας παίκτες, είδαν το χρόνο τους να αυξάνεται.  Στην τελική, βλέπουμε ότι το γενικό αποτέλεσμα ήταν θετικό και αυτό, είναι κάτι που πιστώνεται στην προσπάθεια που έκανε η ΚΟΚ, που παίρνει θετικό βαθμό.

Ποιο, όμως, θα είναι το επόμενο βήμα; Αυτό είναι ένα σημαντικό ερώτημα, από τη στιγμή που είχε γίνει κουβέντα για περαιτέρω μείωση των ξένων παικτών. Αν φυσικά γίνει και αυτό, τότε ανάλογα ο χρόνος συμμετοχής στα παιχνίδια των δικών μας παικτών, θα ανέβει ακόμη περισσότερο.

Επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι το επίσημο (έστω και ως σκέψη ή πρόθεση), αλλά θα είναι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που θα αναμένονται οι όποιες εξελίξεις, αν τελικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπει στην ατζέντα της Ομοσπονδίας και επομένως, βρεθεί και στο τραπέζι των διαβουλεύσεων!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ