aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το ενδιαφέρον για την 3η θέση…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Με τις αναμετρήσεις ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Ένωση και της ΕΘΑ με το ΑΠΟΕΛ, πέφτει σήμερα η αυλαία για την προτελευταία (19η) αγωνιστική της δεύτερης φάσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας.

Τα δυο παιχνίδια, που αμφότερα ξεκινούν στις 17:00, παρουσιάζουν αλληλένδετο ενδιαφέρον λόγω της μονομαχίας, ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ένωση για την 3η θέση. Διότι, σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ νικήσει και η Ένωση χάσει, τότε οριστικά οι γαλαζοκίτρινοι θα τερματίσουν στην 3η θέση και η ομάδα του Παραλιμνίου, στην 4η. Αν δεν γίνει αυτό, τότε όλα θα κριθούν στη μεταξύ τους αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής.

Κίνητρο για έναν, είναι το παιχνίδι που θα γίνει στο «Κίτιον». Αυτό, θα ανήκει στη φιλοξενούμενη ομάδα της Ένωσης, που διεκδικεί την τρίτη θέση, αν και οι πιθανότητες της, δεν είναι και πολλές.

Πάντως η ΑΕΚ στην έδρα της, είναι το φαβορί για το ροζ φύλλο, όντας πληρέστερη ομάδα και ξέχωρα από τον παράγοντα της έδρας. Η Ένωση θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της, όπως κάνει σε κάθε της παιχνίδι και αυτό, προσδίδει ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι.

Με τον ορισμό του φαβορί για τη νίκη, θα αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ, την αποδεκατισμένη ΕΘΑ, στο παιχνίδι που θα γίνει στο «Ελευθερία». Τη στιγμή που οι γαλαζοκίτρινοι διεκδικούν την τρίτη θέση, σε περίπτωση που επιβεβαιώσουν τις εκτιμήσεις, τότε θα κάνουν ένα καθοριστικό βήμα, που θα είναι και… οριστικό, σε περίπτωση που η ΑΕΚ επιβληθεί της Ένωσης στο εντός έδρας παιχνίδι που θα δώσει η πρωταθλήτρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ