Τι πρόσφεραν το Παραλίμνι και η Ομόνοια στη λήξασα σεζόν

Τόσο στην Ομόνοια, όσο και στο Παραλίμνι, ήταν εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι οι άνθρωποι και των δυο ομάδων να δώσουν αρκετό χρόνο στους νεαρούς παίκτες...

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου και η Ομόνοια, ήταν οι ομάδες οι οποίες πέραν της Αναγέννησης Γερμασόγειας που υποβιβάστηκε, συγκαταλέχθηκαν στις αδύνατες του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ανδρών της λήξασας σεζόν.

Βυσσινί και πράσινοι έδωσαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς Κύπριους καλαθοσφαιριστές από τα οποία περιμένουμε ένα καλύτερο αύριο, για το καλό του αθλήματος. Τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους Κύπριους, έδωσαν οι ΑΕΚ και Κεραυνός, αλλά διαφορά έχει να κάνει και με τον μέσο όρο ηλικίας, αλλά και με τη φθασμένη πλέον ατομική αξία των Κύπριων παικτών, που είχαν οι πρασινοκίτρινοι και οι ερυθροκίτρινοι.

Τόσο στην Ομόνοια, όσο και στο Παραλίμνι, ήταν εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι οι άνθρωποι και των δυο ομάδων να δώσουν αρκετό χρόνο στους νεαρούς παίκτες. Το διαθέσιμο βαλάντιο, τους απέτρεπε στο να έκαναν μεγαλύτερα ανοίγματα. Επομένως και οι στόχοι των ομάδων ήταν ανάλογοι και που τελικά επετεύχθησαν (αποφυγή υποβιβασμού).

Πάλι καλά όμως που έγινε αυτό και πάλι καλά και ακόμη καλύτερα που τα πράγματα έγιναν έτσι για τους δύο. Διότι με το που οι νεαροί μας παίκτες μπήκαν στο παρκέ και έδειξαν και απέδειξαν ότι μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες. Τη στιγμή που το έκαναν αυτό, τα ακόμη νεαρότερα ταλέντα που ακολουθούν, έχουν κάποιο σημαντικό λόγο να ελπίζουν ότι θα έλθει και η δική τους σειρά για να πάρουν μόνιμη θέση «εντός των τεσσάρων γραμμών». Στην τελική, το δικαίωμα απόκτησης πέντε ξένων παικτών απέφερε και αυτό το ελπιδοφόρο μήνυμα.

ΜΕΣΩΜΑΡΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ