aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΣυνέχεια στην δράση με την 9η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket Leaque

Συνέχεια στην δράση με την 9η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket Leaque

Με νέες συναρπαστικές αναμετρήσεις θα συνεχιστεί η δράση στην ΟΠΑΠ Basket League, για την 9η αγωνιστική. Την Τρίτη (11/12) στις 19:00 θα έχουμε τις αναμετρήσεις Απόλλων-Ομόνοια και ΕΘΑ-ΕΝΠ ενώ μία ημέρα μετά την ίδια ώρα η ΕΚΑ ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον Κεραυνό. Το τέταρτο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής, ανάμεσα στην Πετρολίνα ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιανουαρίου 2019.

Απόλλων – Ομόνοια
Τρίτη 11/12/2018 – 19:00 – Απόλλων Αρένα

Στην Λεμεσό o Απόλλωνας θα υποδεχθεί την Ομόνοια, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy σε παραγωγή του Alfa Sports TV. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες στο πρωτάθλημα και με πολύ θετική ψυχολογία. Και οι δύο ομάδες μετρούν από 3 νίκες μέχρι στιγμής και έχουν από 11 βαθμούς. Η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται να είναι συναρπαστική.

ΕΘΑ – Ε.Ν. Παραλιμνίου
Τρίτη 11/12/2018 – 19:00 – Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία»

Η ΕΘΑ Έγκωμης θα φιλοξενήσει στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία την Ένωση Νέων Παραλιμνίου την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 19:00, σε αναμέτρηση που γίνεται για την 9η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League. Και οι δύο ομάδες έχουν πετύχει από 3 νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ είναι στους 11 βαθμούς. Τόσο η ΕΘΑ όσο και η ΕΝΠ θα κυνηγήσουν την νίκη, που θα τους φέρει στα πιο ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

ΕΚΑ ΑΕΛ – Κεραυνός
Τετάρτη 12/12/2018 – 19:00 – Στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης»

Στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» η ΕΚΑ ΑΕΛ θα υποδεχθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 19:00 τον Κεραυνό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. Η ΑΕΛ θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του πρώτου γύρου και να πετύχει νέα νίκη απέναντι στον Κεραυνό, ο οποίος προέρχεται από ήττα στην 8η αγωνιστική και θέλει την νίκη για να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί πλέον με την ΑΕΚ στους 14 βαθμούς. Από την άλλη η ΑΕΛ μετράει τρεις νίκες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και είναι στους 11 βαθμούς. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision.

Πετρολίνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ
Τετάρτη 16/1/2019 – 19:00 – Κίτιον Αθλητικό Κέντρο

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Πετρολίνα ΑΕΚ και στον ΑΠΟΕΛ θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιανουαρίου 2019, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που έχει η ομάδα της Λάρνακας η οποία την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 θα αγωνιστεί εκτός έδρας απέναντι στην ιταλική Βαρέζε, για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του FIBA Europe Cup.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ