aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στέψη ή τελικός των τελικών!

Εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα, είτε που η… ανομβρία του Κεραυνού όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου θα λάβει απόψε τέλος, είτε που η μάχη για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή θα πάει σε πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι! ΑΕΚ εναντίον Κεραυνού απόψε στο Κίτιον (19:00, Cytavision 6), στον τέταρτο αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες, τη στιγμή που το σκορ των νικών είναι στο 2-1 για τους ερυθροκίτρινους.

Τρία παιχνίδια μέχρι τώρα και σε όλα «μίλησε» ο νόμος της έδρας. Αν συμβεί το ίδιο και απόψε, δηλαδή αν η οι κιτρινοπράσινοι αξιοποιήσουν τον παράγοντα αυτό, τότε η σειρά πάει στο 2-2 και μετά θα περιμένουμε τον τελικό των τελικών.

Αν όμως αυτή τη φορά ο Κεραυνός κερδίσει μέσα στη Λάρνακα, θα πανηγυρίσει και την επάνοδο στην κορυφή ύστερα από εννέα χρόνια! Εννοείται βέβαια ότι αυτός είναι ο στόχος του, τη στιγμή όμως που η ΑΕΚ θέλει να κρατηθεί στην κορυφή για τέταρτη φορά στην τελευταία 5ετία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ