aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σε αναμονή για δύο ζητήματα στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ  

Είναι γνωστό εδώ και μέρες, ότι ο προγραμματισμός στον ΑΠΟΕΛ, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, έχει σχεδόν τελέψει. Είναι επίσης γνωστό ότι απομένουν οι ανακοινώσεις για τους τέσσερις από τους πέντε ξένους παίκτες, που θα απαρτίσουν την πεντάδα των μη Κύπριων παικτών που θα ενισχύσουν την προσπάθεια ανάκτησης των σκήπτρων.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες μας, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η διαδικασία απόκτησης του ξένου σέντερ. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Αντώνης Κωνσταντινίδης έχει κατασταλάξει σε κάποιες πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις (αρμόζουσες στα «θέλω» του, αλλά και στον διαθέσιμο προϋπολογισμό από διοικητικής πλευράς).

Αυτό που αναμενόταν, ήταν η επιστροφή του Κωνσταντινίδη από την Αλβανία, ούτως ώστε το ζήτημα αυτό να τελειώσει και διόλου απίθανο, να ανακοινωθεί και το όνομα του εκλεκτού, μαζί με τα άλλα τέσσερα που περιμένει με αγωνία να μάθει και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ.

Από εκεί και πέρα, ένα άλλο ζήτημα το οποίο κρατά σε αναμονή τον ΑΠΟΕΛ, είναι και αυτό της ποσότητας συμμετοχής ομάδων στο ερχόμενο πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας. Εδώ να σημειώσουμε ότι τα μηνύματα είναι αισιόδοξα, με το νέο πρωτάθλημα να οδεύει προς διεξαγωγή του με έξι ή περισσότερες ομάδες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ