aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πυροδότησε βόμβα η ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Μάνι Χάρις

Έγινε το… μπαμ! Σε μία εξαιρετική κίνηση, που δυναμώνει σημαντικά το ρόστερ της ενόψει της νέας περιόδου, προχώρησε η ΚΑΕ ΑΕΚ, ανακοινώνοντας και επίσημα την απόκτηση του Μάνι Χάρις! Ο Χάρις -το όνομα του οποίου ακούστηκε και για τον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι- αποτελούσε τον βασικό στόχο των «κιτρινόμαυρων» για την θέση «2», αλλά και διακαή πόθο του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Μάκη Αγγελόπουλο.

Ο 27χρονος άσος (1,96μ.), που παίζει κυρίως στο «2», αλλά μπορεί να προσφέρει και στο «1», αποφοίτησε το 2010 από το Μίσιγκαν χωρίς να γίνει ντραφτ, αλλά έπαιξε σε Καβαλίερς (2010-2012), Λέικερς (2013/14) και Μάβερικς (2016/17) μετρώντας 6,2 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 17,1 λεπτά ανά αγώνα. Στην Ευρώπη έχει παίξει σε Αζόβμας, Τουρκ Τέλεκομ και Εσκίσεχιρ.

Όπως είχατε διαβάσει εδώ και μέρες, η πίεση που ασκούσαν το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι της «Ένωσης» αλλά και ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση που του κατατέθηκε, η οποία ήταν πολύ κοντά στα όσα ζητούσε ο Αμερικάνος γκαρντ, έκαμψαν τελικά τις όποιες αντιστάσεις υπήρχαν και τον έπεισαν να στείλει υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο και να αποτελέσει το 5ο μεταγραφικό απόκτημα (μετά τους Ρογκαβόπουλο, Γκριν, Τζέιμς και Αγραβάνη) της «βασίλισσας» το φετινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: Oι στόχοι της ΑΕΚ προς την απόλυτη καταξίωση και επιστροφή στις κορυφές, παραμένουν διαρκείς και αδιαπραγμάτευτοι. Με σύνεση και υπομονή, δίχως βιασύνες και βερμπαλισμούς, ο σχεδιασμός της «Βασίλισσας» συνεχίζεται. Το επόμενο «κομμάτι» στο «κιτρινόμαυρο» παζλ κι από τα πιο λαμπερά (κομμάτια) του εφετινού καλοκαιριού, «λέγεται» Μάνι Χάρις! Ο Αμερικανός σκόρερ υπέγραψε σήμερα (12/08) συμβόλαιο ενός χρόνου με τη «Βασίλισσα» και αναμένεται το επόμενο διάστημα – όταν τελειώσει με τις υποχρεώσεις του στη Κίνα – να έρθει στην Αθήνα. Πρόδηλο είναι, ότι η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. δεν θα σταματήσει εδώ. Η προσπάθεια για ενίσχυση του ρόστερ της περιόδου 2018-2019 δεν έχει ολοκληρωθεί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ