aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Προβάδισμα πρόκρισης για την ΑΕΚ!

Η Πετρολίνα ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στον πρώτο αγώνα της σειράς για την ημιτελική φάση της ΟΠΑΠ Basket League, όπου επικράτησε απόψε στο «Κίτιον» με 83-61 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα στο παρκέ για το θετικό αποτέλεσμα. Οι κιτρινοπράσινοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και πέτυχαν δίκαιη νίκη.

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο Αυγόρου. Η ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες θα προκριθεί στην τελική φάση, όπου θα συναντήσει τη νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι Κεραυνός-ΑΠΟΕΛ. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Ανδρέας Σιζόπουλος με 20 πόντους (6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ).

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 43-32, 59-46, 83-61

Πετρολίνα ΑΕΚ (Δημήτρης Κουκούρης): Σέρσι 13, Σιζόπουλος 20 (6), Τάσιτς 17 (1), Γκίμπσον 8 (1), Παντελή 2, Μπιγκς 10, Πέτροβιτς 11 (3), Τρισόκκας 2.

ΕΝ Παραλιμνίου (Νικόλας Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος 7 (1), Άτγουντ 10 (2), Μάιερς 23 (2), Εζεκάια 9, Χίκεϊ 8, Γκεόργκιεβ, Ζαντής, Σολωμού 4, Πυρίλλης, Χαραλάμπους.

Εξάλλου, αύριο (19:00, Cytavision 6), ο Κεραυνός θα φιλοξενήσει στο «Κώστας Παπαέλληνας» τον ΑΠΟΕΛ, με τις δύο ομάδες να θέλουν την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου ο Κεραυνός κατέλαβε τη 2η θέση στη βαθμολογία, με τον ΑΠΟΕΛ να είναι μία θέση πιο κάτω.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες μεταξύ τους τέσσερις φορές. Οι τρεις ήταν για την ΟΠΑΠ Basket League, με τον Κεραυνό να σημειώνει ισάριθμες νίκες. Η τέταρτη φορά ήταν για το Κύπελλο ΟΠΑΠ Ανδρών, όπου ο ΑΠΟΕΛ νίκησε και απέκλεισε τον Κεραυνό στην προημιτελική φάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ