Πλέι οφ: Κατά εκεί πάει το πράγμα…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση στην κανονική περίοδο του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος, όμως θεωρούμε ότι είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι όσον αφορά στις θέσεις από τις οποίες οι τέσσερις ομάδες που ήδη προκρίθηκαν στα πλέι-οφ, θα ξεκινήσουν σε αυτήν τη διαδικασία.

Έχουν απομείνει τρεις αγωνιστικές ως την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης και πιστεύουμε ότι όλες οι ομάδες, έχουν από τώρα εμπεδώσει το που θα βρίσκονται (όπως δηλαδή ισχύει και τις ΕΘΑ, Απόλλωνα, που περιμένουν στωικά το τέλος της χρονιάς) και ανάλογα, προετοιμάζονται.

Τι θεωρούμε, λοιπόν, σίγουρο, έτσι για να είμαστε και πιο συγκεκριμένοι; Ότι ο Κεραυνός θα είναι ο αντίπαλος της Ένωσης στην ημιτελική φάση, όσον αφορά το ζευγάρι των θέσεων 1&4, ενώ η ΑΕΚ θα κονταροχτυπηθεί με το ΑΠΟΕΛ, στο ζευγάρι των θέσεων 2&3.

Αν είναι μάλιστα να τρέξουμε λίγο μακρύτερα τις εκτιμήσεις μας, θεωρούμε ότι ο Κεραυνός θα είναι το φαβορί για να περιμένει στο τζάμπολ για την τελική φάση, τη στιγμή που προβλέπονται πιο αμφίρροπες μονομαχίες, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ.

Αυτό παρότι η πρωταθλήτρια θα έχει ένα πλεονέκτημα, λόγω έδρας, καθώς και περισσότερων επιλογών. Ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη, πιστεύοντας (ή και επιμένοντας) ότι πολύ δύσκολα θα πέσουμε έξω από τις εκτιμήσεις μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ