aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παλάλας: «Να ανεβούμε ξανά στην κορυφή»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η αγωνιστική περίοδος που πέρασε δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για τον Γιώργο Παλάλα, όπως φυσικά το ίδιο ισχύει και για την ομάδα του την ΑΕΚ. Ωστόσο, όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγες μέρες, οι πρασινοκίτρινοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον πολύπειρο άσο.

Επικοινωνήσαμε με τον Παλάλα ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός της παραμονής του στην ομάδα της Λάρνακας: «Καταρχάς πρέπει να ευχαριστήσω και δημόσια τη διοίκηση της ομάδας μου, για την ανανέωση της συνεργασίας μου μαζί της, κάτι που για μένα σημαίνει και ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το άτομο μου, σαν παίκτης. Από εκεί και πέρα, για μένα το γεγονός αυτό, σημαίνει ευθύνη, ούτως ώστε να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να μπορέσει η ΑΕΚ να ανέβει και πάλι στην κορυφή, όσον αφορά στην προσπάθεια στις εγχώριες διοργανώσεις».

Με τη δική μας σειρά να αναφέρουμε ότι η κίνηση της ΑΕΚ για ανανέωση της συνεργασίας με το Παλάλα, ήταν από τις πρώτες που είχαν τεθεί για τον σχεδιασμό. Αυτό από μόνο του, αρκεί για να αποδείξει πόσο σημαντικός παίκτης είναι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ