Ομόνοια: Η Γενική Συνέλευση καθορίζει τις κινήσεις…


ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η σαββατιάτικη Γενική Συνέλευση της Ομόνοιας θα είναι και το σημείο που θα καθορίσει τις κινήσεις προγραμματισμού στο καλαθοσφαιρικό τμήμα των πρασίνων (όπως βέβαια και των άλλων τμημάτων).

Ειδικά όμως όσον αφορά στην καλαθόσφαιρα, το κεφάλαιο αυτό θα έχει το δικό του κομμάτι «επεξεργασίας» από τους παράγοντες του σωματείου κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Αυτό που αναμένεται είναι όπως καθοριστεί το ποσό βάση του οποίου θα γίνει ο προγραμματισμός που αφορά στο τμήμα, μη αποκλειόμενης πάντως και ενδεχόμενης αύξησης του μπάτζετ, αν κατά τη διάρκεια που θα γίνεται ο μετεγγραφικός σχεδιασμός, βρεθούν και άλλα (οικονομικά) στηρίγματα.

Πάντως, αυτό που αναμένεται (και πρόκειται για την πιο λογική εκτίμηση) είναι ότι δύσκολα θα υπάρχει κάποια εντυπωσιακή αλλαγή όσον αφορά στα συγκριτικά δεδομένα, σε σχέση με εκείνα που υπήρξαν στην περσινή σεζόν.

Πάντως στην Ομόνοια, υπήρξε ικανοποίηση για την πορεία της χρονιάς που πέρασε. Κάτι, που αναμενόμενα θα συζητηθεί κατά τη συνέλευση. Η ικανοποίηση εστιάζεται στα δεδομένα που υπήρχαν. Δηλαδή, χαμηλός προϋπολογισμός σε σχέση με τις πλείστες άλλες ομάδες του πρωταθλήματος, όπως και μη πλούσιο έμψυχο υλικό.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ