aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί

Με την αναμέτρηση στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» μεταξύ της ΕΘΑ και της Πετρολίνα ΑΕΚ (16:00), ολοκληρώνεται σήμερα η 17η αγωνιστική του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας ανδρών.

Μέχρι πρότινος ένα παιχνίδι μεταξύ ΕΘΑ και ΑΕΚ χαρακτηριζόταν ως ντέρμπι, όμως αυτήν τη φορά, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Οι «κιτρινοπράσινοι» είναι ξεκάθαρα το φαβορί για τη νίκη κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» που συνεχίζουν την προσπάθειά τους αποδεκατισμένοι και θα αγωνιστούν κυρίως με Κύπριους καλαθοσφαιριστές.

Η ομάδα της Λάρνακας είναι στη 2η θέση με 28 βαθμούς, όμως υπάρχουν ακόμη κάποιες μαθηματικές ελπίδες για να τερματίσει στην 1η θέση με το φινάλε της κανονικής περιόδου, τις οποίες θέλει να κρατήσει ζωντανές.

Ο στόχος της είναι η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα απέναντι στην ομάδα της Έγκωμης, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση με 19 βαθμούς και θα επιδιώξει να έχει καλή παρουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ