aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μάχη για το πλασάρισμα στην τετράδα

Το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών θα πραγματοποιηθεί απόψε (19:00), με την ΕΘΑ να υποδέχεται στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» τον ΑΠΟΕΛ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν, έχοντας από 18 βαθμούς, μετρώντας από έξι νίκες και έξι ήττες. Στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η ΕΘΑ, ενώ μία θέση πιο κάτω είναι ο ΑΠΟΕΛ.

Στις προηγούμενες δύο συναντήσεις που είχαν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην ΟΠΑΠ Basket League, οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν ισάριθμες νίκες. Η πρώτη φορά ήταν στις 12/11/2017, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, όταν επικράτησαν με 76-66 ως φιλοξενούμενοι στο «Κίτιον», λόγω τιμωρίας των γαλαζοκιτρίνων.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ξανά μεταξύ τους στις 27/12/2017, για την 11η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League, με την ομάδα του Γιώργου Μπιτζάνη να επικρατεί εντός έδρας με 83-78. Το αποψινό παιχνίδι αναμένεται να είναι συναρπαστικό, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ