Λίνος Γαβριήλ: “Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα”

Ο Λίνος Γαβριήλ οδηγεί εκ του ασφαλούς την Πετρολίνα ΑΕΚ, όμως παρά το 1-0 δεν βιάζεται να πανηγυρίσει, όπως φάνηκε ξεκάθαρα και από τις δηλώσεις του...


Ο Κύπριος τεχνικός της ομάδας της Λάρνακας παρότι έχει συνολικά 5-0 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα, ξέρει πόσο δύσκολο έργο θα έχουν οι παίκτες του στο Λευκόθεο και χρίζει φαβορί για το δεύτερο παιχνίδι του γαλαζοκίτρινους. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ΑΕΚ για τη στήριξή του στο πρώτο παιχνίδι, ενώ παράλληλα έδειξε πως έχει πίστη στους αθλητές του εν όψει της συνέχειας της σειράς.

“Σίγουρα δεν συγκρίνω την σειρά των αγώνων που έδωσε με τον Κεραυνό, αλλά ο ΑΠΟΕΛ έδειξε χαρακτήρα στον ημιτελικό και από 0-1 πήγε στο 3-1, γεγονός που μιλάει από μόνο του. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Όση προσπάθεια και να γίνεται για να διαχειριστούμε το άγχος του γηπεδούχου αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί πάντα σε απόλυτο βαθμό, όμως μένω μόνο στη νίκη γιατί η εμφάνιση συνολικά δεν μας ικανοποίησε και παίξαμε στο 60% αυτού που προετοιμαστήκαμε να κάνουμε. Η βοήθεια του κόσμου μας ήταν σημαντική στο πρώτο ματς. Τον ευχαριστούμε και τον χρειαζόμαστε και στα επόμενα παιχνίδια να σπρώξει την ομάδα στην νίκη”, ήταν η αρχική του τοποθέτηση, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δεύτερο ματς που πλησιάζει:

“Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Το παιχνίδι στο Λευκόθεο θα είναι πολύ διαφορετικό από το πρώτο. Λόγω του προσώπου που έδειξε στη σειρά με τον Κεραυνό και του βάρους που έχει σαν ομάδα, ο ΑΠΟΕΛ μεταμορφώνεται με τον κόσμο του στα πλέι οφ και θα είναι το φαβορί γι’ αυτό το παιχνίδι. Θα είναι διαφορετική απ’ τις αναμετρήσεις της κανονικής διάρκειας. Θέλει μεγαλύτερη συγκέντρωση. Χρειάζεται σοβαρότητα στο πλάνο μέχρι το τέλος της σειράς και να είμαστε όλοι μας ταπεινοί και προσγειωμένοι γιατί το 1-0 δεν λέει τίποτα”, κατέληξε.

ΠΗΓΗcyprusbasket.net
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ