aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚύπρος-Ισραήλ: Σύσφιξη σχέσεων σε αρκετά επίπεδα!

Κύπρος-Ισραήλ: Σύσφιξη σχέσεων σε αρκετά επίπεδα!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στο γειτονικό Ισραήλ βρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΟΚ Λούης Δημητρίου, συνοδευόμενος από το διευθυντή της Ομοσπονδίας Άθω Αντωνίου, ως προσκεκλημένος της ισραηλινής καλαθοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης των αγώνων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Κατά την εκεί παραμονή του, ο πρόεδρος της ΚΟΚ συναντήθηκε και συζήτησε θέματα που αφορούν στην καλαθόσφαιρα μαζί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας του Ισραήλ, Χέλει Αμιράμ και με την υπουργό αθλητισμού και πολιτισμού της χώρας, Μίρι Ρεγκέβ. «Συζητήσαμε διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη συνεργασίας ανάμεσα στις δυο χώρες, σε όλα τα επίπεδα καλαθόσφαιρας.

Αν καταστεί δυνατό, θα συνδιοργανώσουμε και κάποιες εκδηλώσεις αν χρειαστεί, καθώς και αγώνες μεταξύ των ομάδων μας, είτε σε επίπεδο συλλόγων ή και Εθνικών ομάδων. Σε γενικές γραμμές οι εκεί επαφές, μας αφήνουν κάτι παραπάνω και από ικανοποιημένους, από τη στιγμή που η Κύπρος αποκτά καλαθοσφαιρική οντότητα, σε μια προηγμένη καλαθοσφαιρικά χώρα, όπως είναι το Ισραήλ», ανέφερε στο «Goal» ο Λούης Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ