aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Κώστας Παπαέλληνας»: Ένα γήπεδο, μία ιστορία!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Είναι το γήπεδο, που αποτελεί την παραδοσιακή έδρα του Κεραυνού και φυσικά, είναι κάτι παραπάνω και από… άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία των ερυθροκίτρινων του Στροβόλου. Βλέπετε, οι παραδοσιακά μεγάλες μπασκετικές ομάδες της Κύπρου που είναι συνδεδεμένες με το γήπεδο τους, είναι μετρημένες στα δάκτυλα ενός χεριού.

Για τον Κεραυνό λοιπόν, αυτό το γήπεδο αξίζει πολύ περισσότερο και από όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει στην ιστορίας του. Η αίθουσα «Κώστας Παπαέλληνας» έχει λοιπόν τη δική της ιστορία και από αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της κυπριακής καλαθόσφαιρας. Δεν είναι εκατοντάδες, αλλά χιλιάδες τα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί εκεί, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων του ετήσιου τουρνουά που διοργανώνει εδώ και 30 χρόνια ο Κεραυνός.

Όσο για την ονομασία του; Ο πρόεδρος του Κεραυνού, Πάρις Παπαέλληνας πρόσφερε και προσφέρει τόσα πολλά σε αυτήν την ομάδα. Η ονομασία της αίθουσας προς τιμήν του πατέρα του, ήταν κάτι που επιβαλλόταν… έτσι απλά! Εννοείται ότι η έδρα του Κεραυνού, θα είναι εκεί έτοιμη για να γράψει και άλλες σελίδες και πιστεύουμε ότι αυτές θα είναι πάρα πολλές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ