Κεραυνός: Σφράγισε το στόχο, ετοιμάζεται για τα… σπουδαία!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Με την εκτός έδρας νίκη που σημείωσε στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ένωση, ο Κεραυνός εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Πράγμα που σημαίνει ότι το συγκρότημα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη, θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ και εφόσον το αξιοποιήσει, τότε θα το διατηρήσει και στην τελική φάση.

Ο Κεραυνός είχε να αντιμετωπίσει έναν αξιόμαχο αντίπαλο (τον έναν εκ των δύο, που τον είχαν υποχρεώσει σε ήττα και μάλιστα στη μοναδική εντός έδρας), που πάλεψε ως το 35’, αλλά στα τελικά στάδια οι ερυθροκίτρινοι απέδειξαν ξανά ότι στη φετινή σεζόν αντιδρούν σωστά.

Για τον Κεραυνό έχουν απομείνει δύο παιχνίδια διαδικαστικού χαρακτήρα για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος. Με Απόλλωνα εντός και με ΕΘΑ εκτός. Δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια μιας και οι δυο αυτές ομάδες, είναι πλέον αποδεκατισμένες… Αυτός είναι ο ένας λόγος που αυτά τα παιχνίδια θα χρησιμεύσουν ως προς τις δοκιμές παικτών και σχημάτων, ενώ τον άλλο τον προαναφέραμε (έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου).

Τα σπουδαία έπονται και πρόκειται για την ημιτελική φάση στο κύπελλο και τα πλέι-οφ. Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς, ότι το ενδιαφέρον στρέφεται από τώρα στα επερχόμενα αυτά σπουδαία, πολύ απλά επειδή σε αυτά θα παιχθούν όλοι οι κόποι της χρονιάς.

ΜΕΣΩΜΑΡΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ