aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: Σε καλό δρόμο με Πηλαβά, Στυλιανού!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Τρία ήταν τα… μέτωπα που ήταν ανοικτά τις τελευταίες μέρες στον Κεραυνό, όπου συνεχίζονται οι κινήσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Ένα από αυτά έχει κλείσει και πρόκειται για την περίπτωση του Θεοχαρίδη, ο οποίος θα συνεχίσει και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο να φοράει την ερυθροκίτρινη φανέλα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το επίκεντρο των ενεργειών, βρίσκεται σε δυο περιπτώσεις παικτών, αμφότερων Κύπριων.  Πρόκειται για αυτές των Ανδρέα Πηλαβά και Νίκου Στυλιανού. Δυο, εκ των κορυφαίων Κύπριων παικτών, τους οποίους οι ερυθροκίτρινοι θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ τους και κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τι γίνεται λοιπόν με αυτούς τους δυο; Όπως αναφέρει η πληροφόρηση που έχουμε από πλευράς Κεραυνού, οι επαφές βρίσκονται ένα περίπου στο ίδιο σημείο και με τους δυο παίκτες και μάλιστα, βρίσκονται σε καλό δρόμο!

Υπάρχουν δηλαδή αρκετά σημεία επαφής και με τις δυο περιπτώσεις, σε σημείο που να υπάρχει αισιοδοξία στον Κεραυνό, ότι τόσο ο Ανδρέας Πηλαβάς, όσο και ο Νίκος Στυλιανού θα στελεχώσουν και κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο την ερυθροκίτρινη ομάδα.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εντός των προσεχών δυο με τριών ημερών, αναμένεται ότι θα προκύψουν εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ