aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: Κοντά στη… ξένη του πεντάδα

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αν και οι πληροφορίες που έχουμε δεν επιβεβαιώνονται, ωστόσο όλα δείχνουν ότι το έμψυχο υλικό, με το οποίο ο πρωταθλητής Κεραυνός θα κληθεί στη νέα χρονιά, να υπερασπιστεί τα κεκτημένα, είναι σχεδόν έτοιμο.  Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετά τον Μπάρκερ που ήδη είχε υπογραμμένο συμβόλαιο, άλλοι δυο ξένοι παίκτες που βοήθησαν (στα μέγιστα) στην όλη προσπάθεια της περασμένης χρονιάς, θα φοράνε και του χρόνου την ερυθροκίτρινη φανέλα. Ο λόγος για τους Αμπουκάρ και Παρκς. Όντως αυτοί οι δυο παίκτες, είχαν συμβάλει στα μέγιστα, για να φθάσει ο Κεραυνός στην κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά ύστερα από εννέα χρόνια.

Μένει βέβαια να… εκδοθεί και το επίσημο ανακοινωθέν για να επιβεβαιωθεί η πληροφορία μας. Από εκεί και πέρα, γνωρίζαμεότι ο βασικός στόχος του Κεραυνού σχετικά με το κεφάλαιο ξένοι παίκτες, ήταν να παραμείνουν στην ομάδα, όσο το δυνατόν οι περισσότεροι, αν όχι ολόκληρη η 5αδα. Ένας από αυτούς είναι και ο Ρος. Σύμφωνα με τις πηγές μας, γίνονται συζητήσεις για να συνεχίσει και αυτός στον Κεραυνό. Όσο για τον Ο`Μπράιαν, είναι μάλλον δύσκολο να συνεχίσει, πράγμα που σημαίνει ότι ο Λειβαδιώτης θα ψάξει για άλλον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ