Κεραυνός: Η ουσία είναι το παραπάνω βήμα!


ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η προηγούμενη φορά, που ο Κεραυνός απείχε όσο ένα νικηφόρο παιχνίδι για να φθάσει στην κατάκτηση του τίτλου, ήταν τότε που τελικά τον έκανε δικό του και ήταν η τελευταία φορά. Μιλάμε για την αγωνιστική περίοδο 2007-08, πριν από 9 χρόνια δηλαδή, όταν με προπονητή το Βασίλη Φραγκιά, προηγήθηκε με 2-1 στο σκορ νικών επί του ΑΠΟΕΛ, επί του οποίου επικράτησε τελικά με 3-2.  

Από το βράδυ της Τρίτης λοιπόν στον Κεραυνό έχουν πλέον προβάδισμα με 2-1 πάνω στην ΑΕΚ και μάλλον είναι περιττό να πει κανείς το τι… θέλουν από εδώ και πέρα οι ερυθροκίτρινοι! Πως όμως ήλθε αυτό το 2-1; Σίγουρα η κάκιστη εμφάνιση του πρώτου μισού κατά τον δεύτερο τελικό, προβλημάτισε αρκετά τους ερυθροκίτρινους. Ένα ημίχρονο, που άρκεσε στην ΑΕΚ για να ισοφάριζε…

Η ΑΕΚ ήλθε με ανεβασμένη ψυχολογία στο «Κ. Παπαέλληνας»! Φυσιολογικό αυτό, τη στιγμή που ο Κεραυνός είχε το άγχος εκμετάλλευσης της έδρας. Φάνηκε όμως ότι έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι, πριν από το τζάμπολ του τρίτου τελικού. Απόδειξη τα πεπραγμένα εντός των τεσσάρων γραμμών.

Γρήγορος και αποτελεσματικός ρυθμός, δυνατή άμυνα με… απαντήσεις κάθε φορά που η ΑΕΚ άσκησε πίεση και παίκτες με ατομικές πρωτοβουλίες (Παρκς, Στυλιανού) και με συνεργασίες στο ομαδικό παιχνίδι. Όλα αυτά μαζί… απέφεραν την απόσταση μιας νίκης από την κατάκτηση του τίτλου, με τον Κεραυνό να έχει τώρα δυο ευκαιρίες! Αυτή η είναι η ουσία.

ΜΕΣΩΜΑΡΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ