aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Jack, the great!

Ο αρχηγός της Πετρολίνα ΑΕΚ έδειξε ξανά τη μαγκιά και το μπασκετικό του θράσος στα κρίσιμα. Η ομάδα του είχε την ανάγκη του στο Λευκόθεο, όπου ο ΑΠΟΕΛ απειλούσε με ισοφάριση. Ο Jack ήταν εκεί! Το ίδιο και στο τρίτο ματς στο Κίτιον, όπου στο τέλος τον είδαμε να ξεσπάει από τη χαρά του, μη μπορώντας να πιστέψει τι συνέβαινε.

Στα 30 του χρόνια ο έμπειρος άσος δείχνει πως όταν θέλεις κάτι πολύ, ποτέ δεν είναι αργά για να το πετύχεις. Είναι δεδομένο πως είχε τις προδιαγραφές για μεγάλη καριέρα εκτός συνόρων. Για λόγους που δεν αναλύονται σε μερικές γραμμές, αυτό δεν έγινε. Ωστόσο, η Κύπρος είναι τυχερή που τον έχει στην… αγκαλιά της.

Σπάνια συναντάς μετά το χάσμα γενεών των τελευταίων ετών ντόπιους παίκτες που να συνδυάζουν ποιότητα, ταλέντο, ψυχή, μυαλό και τόσο πάθος και προσήλωση στην άμυνα. Γι’ αυτό και ο Ιάκωβος Παντελή ανήκει στην ελίτ της κυπριακής καλαθόσφαιρας. Και από τη στιγμή που διατηρείται τόσο καλά, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για πολλά χρόνια ακόμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ