Η συνταγή των πέντε ξένων δεν αλλάζει

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Συνταγή επιτυχημένη δεν αλλάζει και ειδικά για την περίπτωση, πώς να αλλάξει από τη στιγμή που υπάρχει ειλημμένη απόφαση; Η αναφορά γίνεται για το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Ανδρών και το δικαίωμα απόκτησης μέχρι πέντε ξένων καλαθοσφαιριστών από κάθε σωματείο.

Αυτό ίσχυσε στο πρωτάθλημα που πέρασε και υπάρχει αρκετή ικανοποίηση, καθώς πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής οι Κύπριοι παίκτες, ακόμα και σε παιχνίδια μεγάλης σημασίας (με πιο απτό παράδειγμα την ΑΕΚ, η οποία ανέδειξε συμπατριώτες μας πρωταγωνιστές ακόμα και στα παιχνίδια της Ευρώπης).

Οι πέντε ξένοι λοιπόν θα είναι το όριο για τις ομάδες μας και κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Δικαιολογημένη λοιπόν η πεποίθηση που επικρατεί στους παράγοντες του αθλήματος, ότι η συνταγή θα πετύχει ξανά.

Χαρακτηριστικά είναι και όσα αναφέρει ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Λούης Δημητρίου, ο οποίος έκανε δηλώσεις επί του θέματος στην «Goal News»: «Ήταν με χαρά που είδαμε τους δικούς μας παίκτες, όχι μόνο να πατάνε για αρκετή ώρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και να πρωταγωνιστούν.

Ο συναγωνισμός μεταξύ των ομάδων κυμάνθηκε σε ψηλά επίπεδα και αυτό μας κάνει να νοιώθουμε δικαιωμένοι για την επιλογή των πέντε ξένων. Με αυτόν τον αριθμό θα συνεχίσουμε και κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και πιστεύουμε ότι θα στεφθεί με επιτυχία».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ