Οργανωτής ο Ρομαρίκ, «σσσσ» και παράνοια! [pics]

Ήθελαν πολύ να χαρίσουν μία μεγάλη νίκη στον κόσμο τους, που έδωσε ξανά βροντερό «παρών» στη δυτική του Τσιρείου και γενικά είναι δίπλα τους σε άλλη μία προβληματική σεζόν...

Την ήθελαν πολύ! Την άξιζαν, την κυνήγησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό (με εξαίρεση μια κακή εκτίμηση στο γκολ του Απόλλωνα) και στο τέλος πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά με τον κόσμο τους.

Με 15 κερδισμένα κόρνερ (άσχετα αν δεν εκμεταλλεύτηκε κανένα, άλλο θέμα αυτό), σχεδόν 70%-30% κατοχή της μπάλας και 13 τελικές προσπάθειες η Ομόνοια ήταν καταφανώς καλύτερη από τον αντίπαλο της στο ντέρμπι του Τσιρείου.

Ο Σκέμπρι σε διάστημα 12 λεπτών μετέτρεψε το 1-0 σε 2-1 και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή σαν έφυγε -από τους πράσινους- ένα τεράστιο βάρος.

Ήθελαν πολύ να χαρίσουν μία μεγάλη νίκη στον κόσμο τους, που έδωσε ξανά βροντερό «παρών» στη δυτική του Τσιρείου και γενικά είναι δίπλα τους σε άλλη μία προβληματική σεζόν.

Έτσι όπως ήρθε αυτή ήταν το καλύτερο δώρο για τον «πράσινο λαό» που δεν σταμάτησε λεπτό να σπρώχνει τους ποδοσφαιριστές του Μιλόγεβιτς προς την ανατροπή.

Και αφού τα κατάφεραν, κατευθύνθηκαν κοντά τους (όλοι ανεξαιρέτως), ζήτησαν από τον κόσμο να κάνει… ησυχία και με οργανωτή τον Ρομαρίκ έδωσαν το έναυσμα για ένα σύνθημα που λατρεύουν τόσο πολύ οι φίλοι της Ομόνοιας.

Στη συνέχεια, αφού χειροκρότησαν έριξαν τις φανέλες τους προς τον κόσμο που έμεινε στη θέση του και αποχώρησαν. Και μπορεί η νίκη να μην χαρίζει κάποιον τίτλο, αλλά είναι ικανή για να σπρώξει την Ομόνοια προς την επίτευξη του στόχου της που είναι η έξοδος στην Ευρώπη μέσω της 3ης θέσης.

 

 

ΜΕΣΩ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΖΕΪΔΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ