aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η ευχάριστη νότα από την απονομή!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Απονομή σε αντίπαλη έδρα! Το είδαμε και αυτό με το που έληξε ο τέταρτος αγώνας για την τελική φάση των πλέι-οφ στο καλαθοσφαιρικό μας πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που ο Κεραυνός σημείωσε την τρίτη του νίκη επί της ΑΕΚ, αυτό σήμανε και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 και αφού αυτό έγινε μέσα στο «Κίτιον», τότε ύψωσε και το τρόπαιο!

Αυτό, είναι πραγματικά ένα τεράστιο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, που -όχι απλά πρέπει-, αλλά επιβάλλεται να πάρει το δεύτερο δημοφιλέστερο άθλημα στον τόπο μας. Χωρίς περιστροφές… Σίγουρα το γεγονός αυτό, δεν μπορεί παρά να μην έχει και μιαν θετικότατη αντανάκλαση, αφού επετεύχθη κάτι τέτοιο και μάλιστα χωρίς τις… πατροπαράδοτες κυπριακές διαμαρτυρίες των γηπεδούχων!

Η θετική αντανάκλαση όμως «φωτίζει» και ολόκληρη την ΑΕΚ, που σαν «πραγματική πρωταθλήτρια παρέδωσε τα σκήπτρα» στο διάδοχο της και από τη στιγμή που ο πρόεδρος της, ο Ανδρέας Λευκαρίτης, παρά την (δικαιολογημένη) πίκρα και συνεχάρη τον αντίπαλο και τον… προειδοποίησε, ότι του χρόνου, η ΑΕΚ θα είναι και πάλι επί των επάλξεων!

Με αυτά τα ευχάριστα τελείωσε η αγωνιστική περίοδος, πολύ ευχάριστα βέβαια για τους ερυθροκίτρινους του Κεραυνού, όχι και τόσο για αυτούς της ΑΕΚ και τους υπόλοιπους, αλλά ευχάριστα και για τους πραγματικούς φίλους του αθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ