aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

H… υπερκούπωση του Μακ Φάντεν!

Πριν από τρία χρόνια o Τόνυ Κωνσταντινίδης και ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης τον είχαν φέρει στο κυπριακό για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ. Ο εκ της Τσεχίας και της Γερμανίας ορμώμενος Αμερικανός γκαρντ οδήγησε τους γαλαζοκίτρινους στον τίτλο, όντας καταλυτικός.

Τον Οκτώβρη του 2014 άλλαξε φανέλα, μετακομίζοντας στο Κίτιον για λογαριασμό της Πετρολίνα ΑΕΚ, όμως δεν άλλαξε και συνήθειες, κάνοντας υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Κετσελίδη το προσωπικό του repeat.

Η διοίκηση της ΑΕΚ κατάφερε να τον κρατήσει στο ρόστερ της, ο Λίνος Γαβριήλ τον αξιοποίησε καταπληκτικά και η ομάδα έφτασε στο back2back πρωτάθλημα, με τον 28χρονο παίκτη να κατακτά το τρίτο συνεχόμενο, στα ισάριθμα χρόνια παρουσίας του στην Κύπρο.

Υπερκούπωση, λοιπόν, για τον Αμερικανό, που έχει 100% επιτυχία στις απόπειρές του για πρωτάθλημα και μένει να δούμε τι θα επιλέξει να κάνει την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ