aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επιστροφή στην δράση

Επιστροφή στην δράση για την ΟΠΑΠ Basket League μετά την διακοπή για τις γιορτές του Πάσχα. Οι τέσσερις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στα ημιτελικά είναι πανέτοιμες, για να διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια που θα οδηγήσουν στους φετινούς τελικούς. Τα δύο σωματεία που θα φτάσουν στις τρεις νίκες θα είναι αυτά που θα προκριθούν στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Πετρολίνα ΑΕΚ – ΕΝΠ (Τρίτη 10 Απριλίου 2018 – 19:00 – Live Streaming)

Οι αγώνες για την ημιτελική φάση θα ξεκινήσουν από την Λάρνακα, όπου η Πετρολίνα ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Κατά την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος οι «κιτρινοπράσινοι» κατέλαβαν την 1η θέση στην βαθμολογία και η Ε.Ν. Παραλιμνίου την 4η θέση. Κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκαν μεταξύ τους τέσσερις φορές σε επίσημες αναμετρήσεις, τρεις στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο, με την ΑΕΚ να είναι νικήτρια σε όλα τα παιχνίδια.

Αυτομάτως η ομάδα της Λάρνακας παίρνει τον τίτλο του φαβορί για να προκριθεί στους τελικούς, όπου ο μεγάλος της στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη η ΕΝΠ έχει δείξει φέτος αρκετά καλά στοιχεία και θέλει να παλέψει τους αγώνες κόντρα στην ΑΕΚ, ώστε να κυνηγήσει την έκπληξη. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy σε παραγωγή του Alfa Sports TV.

Κεραυνός – ΑΠΟΕΛ (Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 – 19:00 – Cytavision)

Πρόκειται για ένα από τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι στον χώρο της κυπριακής καλαθόσφαιρας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν κάθε χρόνο στόχο την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. Την ερχόμενη Τετάρτη ο Κεραυνός θα φιλοξενήσει στο «Κώστας Παπαέλληνας» τον ΑΠΟΕΛ, με τις δύο ομάδες να θέλουν την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της ΟΠΑΠ Basket League ο Κεραυνός κατέλαβε την 2η θέση στην βαθμολογία, με τον ΑΠΟΕΛ να είναι μία θέση πιο κάτω. Την φετινή αγωνιστική περίοδο οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες μεταξύ τους τέσσερις φορές. Οι τρεις ήταν για την ΟΠΑΠ Basket League, με τον Κεραυνό να σημειώνει ισάριθμες νίκες. Η τέταρτη φορά ήταν για το Κύπελλο ΟΠΑΠ Ανδρών, όπου ο ΑΠΟΕΛ νίκησε και απέκλεισε τον Κεραυνό στην προημιτελική φάση. Ως φαβορί φαντάζει η ομάδα του Κεραυνού, όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν αποδείξει φέτος πως διαθέτουν μία εξαιρετική ομάδα, που μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ