Ένωση: Σε εννέα μήνες έτοιμη η νέα έδρα, παραμένει στο Αυγόρου

Στα δυο τελευταία χρόνια, είναι γνωστό ότι ήταν η αίθουσα στο Αυγόρου που αποτέλεσε το στέγαστρο της ομάδας και όλα δείχνουν ότι εκεί θα αγωνίζονται και κατά τη νέα σεζόν οι «βυσσινί»...

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Όλα δείχνουν ότι η κλειστή αίθουσα στο Αυγόρου θα είναι για τρίτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο η έδρα της καλαθοσφαιρικής ομάδας της Ένωσης.

Αυτό καθώς οι πληροφορίες από το Παραλίμνι αναφέρουν ότι το δημαρχείο έχει… μπει στο παιχνίδι για την αίθουσα στο Παραλίμνι, μόνο όμως, που η αποπεράτωση των έργων, δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση και ενώ θα χρειαστούν εννέα περίπου μήνες για να είναι ετοιμοπαράδοτη…

Τι σημαίνει αυτό; Εννέα μήνες δεν είναι και τόσο μικρό χρονικό διάστημα, κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι η Ένωση θα πρέπει και πάλι να χρησιμοποιήσει άλλη κλειστή αίθουσα για έδρα.

Στα δυο τελευταία χρόνια, είναι γνωστό ότι ήταν η αίθουσα στο Αυγόρου που αποτέλεσε το στέγαστρο της ομάδας και όλα δείχνουν ότι εκεί θα αγωνίζονται και κατά τη νέα σεζόν οι «βυσσινί». Ωστόσο, το σημαντικό είναι ότι αυτήν τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει επιτροπή καλαθόσφαιρας στην Ένωση, καθώς με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, τα στελέχη που την απάρτιζαν έχουν παραιτηθεί.

Βέβαιο όμως είναι ότι θα υπάρξει νέα επιτροπή, που φυσικά θα έχει την ευθύνη των ζητημάτων καλαθόσφαιρας. Πρώτη ενέργεια λογικά θα είναι ο προγραμματισμός. Επί τούτου να αναφερθεί ότι στην Ένωση υπήρξε πολύ καλή εντύπωση για τη συνεργασία με το Νικόλα Παπαδόπουλο, το νεαρό Κύπριο τεχνικό, τον οποίο θα ήθελαν να έχουν μαζί τους και του χρόνου στο Παραλίμνι!

ΜΕΣΩΜΑΡΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ