aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ένωση: Προβληματισμός για τη νέα σεζόν

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η απόφαση της ΕΘΑ, να μην κατέβει στο ερχόμενο πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας, βάση της οποίας, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτό, πιθανόν να είναι πιο λίγες από έξι, αλλά και οι προσπάθειες της ΚΟΚ για αύξηση τους, είναι δυο γεγονότα, που έφεραν τον προβληματισμό στις τάξεις της Ένωσης Παραλιμνίου.

Αυτό από τη στιγμή που οι βυσσινί, δεν θα ήθελαν να συμμετέχουν σε ένα πρωτάθλημα λιγότερων από έξι ομάδων, αν και επίσημα δεν έχουν τοποθετηθεί για το σημαντικότατο αυτό ζήτημα. Ωστόσο, σε επικοινωνία που είχαμε με άνθρωπο της ομάδας, μας ανέφερε ξεκάθαρα ότι η Ένωση θα είναι έτοιμη για να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα, αν σε αυτό, συμετέχουν το μίνιμουμ έξι ομάδες.

Ωστόσο, το ζητημα αυτό δεν είναι και το μόνο που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας. Είναι και το γεγονός, ότι κάποιοι νεαροί Κύπριοι παίκτες, πάνω στους οποίους είχαν στηριχθεί πολλά, κατά τη χρονιά που πέρασε, θα φύγουν στο εξωτερικό για σπουδές. Πάντως στο Παραλίμνι υπάρχουν ταλέντα και πάνω σε αυτά αναμένεται ότι θα χτιστεί η ομάδα της νέας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ