aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ένωση: Έγραψε ιστορία!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Τις πιο μεγάλες τους στιγμές ζουν αυτές τις μέρες στο Παραλίμνι, όσον αφορά Στην καλαθοσφαιρική τους ομάδα, που για πρώτη φορά στην ιστορία της θα δώσει το παρών Της σε ένα Final-4 κυπέλλου! Αυτό, μετά την εντός έδρας νίκη στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στο οποίο η ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου κερδίζοντας, εξασφάλισε ένα από τα τέσσερα εισιτήρια.

Μπορεί βέβαια όλες οι εκτιμήσεις να ήθελαν την ομάδα του Παραλιμνίου να παίρνει τη νίκη-πρόκριση καθώς ο Απόλλων δεν έχει πλέον ξένους στη σύνθεση του, αλλά μπροστά στο ιστορικής σημασίας ενδεχόμενο, αυτό από μόνο του ήταν ένα “βάρος”.

Όμως η  αποφόρτιση των παικτών, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, έκανε τα πράγματα πιο εύκολα, με αποτέλεσμα να… γραφτεί η ιστορία. Βέβαια αυτό που απομένει να δει κανείς από την εκπληκτική φέτος ομάδα του Παραλιμνίου, είναι το αν θα φθάσει και παραπέρα, της απλής συμμετοχής στην ημιτελική φάση.

Από εκεί και πέρα στο Παραλίμνι κοιτάνε τώρα τη συνέχεια. Την ερχόμενη Παρασκευή η Ένωση θα αντιμετωπίσει και πάλι τον Απόλλωνα, αυτήν τη φορά για τη δεύτερη φάση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και με νίκη, αλλά και ταυτόχρονη ήττα της ΕΘΑ από την ΑΕΚ, τότε εξασφαλίζει και μαθηματικά μία άλλη 4αδα! Την πρώτη, στη βαθμολογία με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ