Ένωση: Δεν θα τη χαλάσει η 4η θέση!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η αξιοπρόσεκτη πορεία που πραγματοποιεί φέτος η Ένωση Παραλιμνίου στο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας, της έχει αποφέρει δύο θέσεις στις ισάριθμες 4άδες των δυο κυριότερων διοργανώσεων της ΚΟΚ!  Πρωτάθλημα και κύπελλο…

Αυτό βέβαια, έχει επιτευχτεί οριστικά, εδώ και λίγες μέρες και μάλιστα σε ένα χρονικό διάστημα που ήταν σύντομο, όσον αφορά το πότε κατάφεραν το ένα, οι βυσσινί και πότε το άλλο.

Επειδή, όμως, οι αγώνες για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, απέχουν χρονικά ένα μήνα από τώρα, η όλη προσπάθεια της ομάδας του Νικόλα Παπαδόπουλο επικεντρώνεται στη συνέχεια του πρωταθλήματος, μέχρι (προς το παρών) την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Αυτήν τη στιγμή λοιπόν, η Ένωση, με εξασφαλισμένη μια θέση στην πρώτη 4αδα, έχει και -έστω και λίγες- μαθηματικές ελπίδες για να τερματίσει στην 3η θέση και από αυτήν να μπει στα πλέι-οφ!

Πάντως στην Ένωση δεν υπάρχει άγχος όσον αφορά τη θέση που θα έχει όταν θα αρχίσουν τα πλέι-οφ. Κάτι που ισοδυναμεί με… μήνυμα στον αντίπαλο που θα της τύχει στην ημιτελική φάση, ότι απέναντι του θα βρει μιαν ομάδα μη αγχωμένη (το κυριότερο) που θα δώσει τη δική της μάχη και όπου βγάλει.

Όλα αυτά και ενώ το Σάββατο (04/03, 19:00), οι βυσσινί περιμένουν τον πρωτοπόρο Κεραυνό στο παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική, που θα γίνει στο Αυγόρου.

ΜΕΣΩΜΑΡΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ