aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Απόλλων: Συμφώνησε με τον Τακιανό

Σύμφωνα με Ελλαδικά μέσα ο Φώτης Τακιανός είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα στην Καλάθοσφαιρα.

Δείτε αναλυτικά το δημοσίευμα:

Μπορεί ο Φώτης Τακιανός να απασχόλησε τη… μισή Α2, με τελευταία ομάδα τον Απόλλωνα Πατρών πριν αποφασιστεί να πορευτεί με χαμηλό μπάτζετ, όμως τελικά αποφάσισε να μετακομίσει στην Κύπρο, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός, ο οποίος την τελευταία διετία βρέθηκε στους πάγκους της Stoiximan.gr Basket League και συγκεκριμένα σε Δόξα Λευκάδας και Τρίκαλα, δέχτηκε πριν από μερικές ημέρες επίσημη πρόταση από τον Απόλλωνα Λεμεσού και τελικά είπε το «ναι», αναλαμβάνοντας τα ηνία, αντί του Λούκα Αντωνίου.

Ο Απόλλωνας κατέκτησε πέρυσι την έκτη θέση στο κυπριακό πρωτάθλημα, συμμετέχοντας μάλιστα στα πλέι οφ, όπου αποκλείστηκε μαχητικά από τον πιο δυνατό ΑΠΟΕΛ. Φέτος, επιχειρεί να δυναμώσει ακόμα περισσότερο και γι΄αυτό έψαξε για προπονητή στην ελληνική αγορά. Παρότι ήρθαν στο προσκήνιο αρκετές περιπτώσεις, τελικά ελήφθη απόφαση για τον Τακιανό, με τις συζητήσεις να στέφονται με επιτυχία και πλέον ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά για να σχεδιάσει την επόμενη μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ