Απόλλων: Να… τελειώνουμε με την «αγγαρεία»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Είναι κάτι παραπάνω και από… μελαγχολικό αυτό που έχει συμβεί με το φετινό Απόλλωνα. Οι γαλάζιοι της Λεμεσού, η ομάδα που κατά το παρελθόν είχε φέρει τα (συγκριτικά) μεγαλύτερα ονόματα ξένων παικτών που αγωνίστηκαν στην Κύπρο -με πρώτο και καλύτερο, το μακαρίτη Ρόι Τάρπλεϊ, να αναγκάζεται να διώξει τους ξένους, επειδή στα ταμεία «δεν υπάρχει γρόσι».

Αυτό βέβαια, δεν είναι… Απόλλων. Διότι τους γαλάζιους της Λεμεσού τους είχαμε συνηθίσει διαφορετικά στα τόσα χρόνια που τους παρακολουθούμε (όπως και τις άλλες ομάδες της καλαθόσφαιρας μας) και πάντα τους συγκαταλέγαμε, τους ισχυρούς του αθλήματος, έστω και αν σε όλη τους την ιστορία, κατέκτησαν μόλις τρία τρόπαια. Δυο κύπελλα (με αντίπαλο και στους δυο τελικούς, τον ΑΠΟΕΛ) και μιαν ασπίδα (σε παιχνίδι με την ΑΕΛ).

Επιστρέφουμε όμως στο παρόν και το μεγάλο δυστύχημα για τους γαλάζιους, είναι το ότι αυτή η χρονιά, να τελειώνει το συντομότερο, επειδή έχει καταντήσει αγγαρεία. Έχουν απομείνει τα παιχνίδια που πρέπει να δώσει η ομάδα ως το φινάλε της κανονικής περιόδου, αλλά από εκεί και πέρα, στη Λεμεσό θα πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά το μέλλον της καλαθοσφαιρικής τους ομάδας που πρέπει να επανέλθει άμεσα στα γνώριμα της επίπεδα.

Διότι είναι και το γόητρο του Απόλλωνα ως σωματείο στη μέση, που είναι και το σημαντικότερο στοιχείο. Βέβαια εμείς, δεν θα το… αφήσουμε έτσι και θα επανέλθουμε στο «φάκελο Απόλλων».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ