aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Απόηχος ημιτελικών κυπέλλου

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ο κάτοχος του τροπαίου, ΑΠΟΕΛ και η Ένωση είναι οι δυο ομάδες που μαζί με τους Κεραυνό και ΑΕΚ, θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της καλαθοσφαιρικής χρονιάς, αυτόν του κυπελλούχου για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Αυτό καθώς οι γαλαζοκίτρινοι επιβλήθηκαν μέσα στο «Ελευθέρια» της ΕΘΑ με 81-57, τη στιγμή που η Ένωση εξασφάλισε για πρώτη φορά τη συμμετοχή της σε ένα Final-4, κερδίζοντας τον Απόλλωνα στο παιχνίδι που έγινε στο Αυγόρου, με 103-59!

ΕΘΑ-ΑΠΟΕΛ 57-81: Εύκολη πρόκριση για τους κατόχους του τροπαίου, γαλαζοκίτρινους στο παιχνίδι που έγινε στο «Ελευθέρια». Αν και στο ημίχρονο η ΕΘΑ, ήταν κοντά εν τούτοις το μεγαλύτερο βάθος των αντιπάλων της, ήταν το βαρόμετρο που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στην 4η περίοδο, το ΑΠΟΕΛ άνοιξε τη διαφορά, για να φθάσει στην πρόκριση και ταυτόχρονα, έχει ελπίδες για να υπερασπιστεί τα κεκτημένα κατά τη διεξαγωγή του Final-4. Η ΕΘΑ πάλεψε όσο είχε δυνάμεις, που πριν από το τζάμπολ ήταν λιγότερες σε σχέση με αυτές του αντιπάλου της (οι κιτρινόμαυροι αγωνίστηκαν με δυο ξένους).

ΕΝΩΣΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ 103-59: Ιστορική πρόκριση με… κατοστάρα για τους βυσσινί του Παραλιμνίου. Στο παιχνίδι που έγινε στο Αυγόρου δύο φορτσάτες περίοδοι για τη νικήτρια, ήταν αρκετές όχι μόνο για να σφραγίσει την παρθενική της πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, αλλά να σκοράρει και πάνω από 100 πόντους. Αυτό που έκανε η ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου, ήταν να επιβεβαιώσει τις εκδικήσεις που την ήθελαν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί, απέναντι σε έναν αποδεκατισμένο Απόλλωνα (που ως γνωστόν αγωνίζεται πλέον χωρίς ξένους παίκτες).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ