aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛίστας με κάθε επισημότητα ο Γκράντ

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικάνου γκαρντ, Κίτιον Γκράντ. Πρόκειται για σπουδαίο καλαθοσφαιριστή ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην Βελγική Σαρλελουά.

Αναλυτικά: «Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή Keaton Grant για την αγωνιστική περίοδο 2018/19. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, είναι 32 χρονών, γεννημένος στις 08 Δεκεμβρίου 1986, έχει ύψος 1.93μ και αγωνίζεται στη θέση σούτινγκ γκαρντ.

Ο Grant αποφοίτησε από το κολλέγιο του Purdue και ήρθε στην Ευρώπη την περίοδο 2011/12 για την τσέχικη Levice. Ακολούθως αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πατρών, στη γερμανική BSG Ludwigsburg, στην ιταλική Trento, στη γερμανική Braunschweig, στη γαλλική Dijon και πέρυσι στη βελγική Spirou Charleroi.

Η μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ καλωσορίζει τον Keaton Grant και του εύχεται επιτυχίες και τίτλους με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ