aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ: Όλα ομαλά στην προπόνηση

TOY MAΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ (Δημοσιογράφος αποστολής ΑΠΟΕΛ στην Τσεχία)

Χωρίς κανένα πρόβλημα και μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, η προπόνηση του ΑΠΟΕΛ, μια μέρα πριν από το παιχνίδι με την Μπαρτουβίτσε, για τον 10ο όμιλο στη διοργάνωση του FIBA Europe cup.

Κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή των γαλαζοκιτρίνων, Τζίμη Κουστένη, οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ προπονήθηκαν στο… κανονικό γήπεδο όπου αγωνίζεται η προσεχής τους αντίπαλος (στις εγχώριες διοργανώσεις), η οποία όμως στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, χρησιμοποιεί τη… μεγάλη αίθουσα, που είναι χωρητικότητας 9000 θέσεων και σε αυτήν θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι της Τετάρτης!

Αυτό καθώς οι πρόνοιες της διεθνούς ομοσπονδίας, δεν επιτρέπουν διεξαγωγή παιχνιδιών σε γήπεδα χωρητικότητας κάτω των 2000 θέσεων.

Επιστρέφοντας στα της προπόνησης, όπως προαναφέραμε, η όλη διαδικασία έγινε μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα και χωρίς να δημιουργηθεί οποιοδήποτε απρόοπτο, δηλαδή να υποστεί κάποιος παίκτης, κάποιον τραυματισμό. Πράγμα που σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το ΑΠΟΕΛ θα παραταχθεί με γεμάτη τη φαρέτρα στο παιχνίδι με τους Τσέχους.

Για τα περί της προπόνησης της Τρίτης, είχαμε μιαν σύντομη συνομιλία με το Γαβριήλ Κοιλαρά που ανέφερε:

«Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, κάτι που βοηθά στο να γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις, όπως και σε αυτήν που έγινε το βράδυ της Τρίτης. Όλα αυτά μαζί, μας ενισχύουν την πεποίθηση ότι θα πετύχουμε το ζητούμενο στο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει εδώ στη Τσεχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ