aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑΠΟΕΛ: Κόλαφος μεν αλλά από του χρόνου πιο δυνατός!

ΑΠΟΕΛ: Κόλαφος μεν αλλά από του χρόνου πιο δυνατός!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Κόλαφος ήταν η τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΑΠΟΕΛ, λόγω όσων είχαν συμβεί κατά τον τέταρτο ημιτελικό με την ΑΕΚ, γεγονότα που είχαν ως γνωστόν οδηγήσει στην αναγκαστική διακοπή της αναμέτρησης, λίγο πριν την ολοκλήρωση της.

Ωστόσο, η ουσία για τους γαλαζοκίτρινους είναι ότι η αγωνιστική περίοδος έχει τελειώσει και φυσικά δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Απεναντίας, τελείωσε με το χειρότερο τρόπο από τη στιγμή που οι γαλαζοκίτρινοι υπέστησαν και τη μεγάλη τιμωρία (βαρύ πρόστιμο συν τέσσερις αγωνιστικές τιμωρημένης έδρας).

Τι γίνεται όμως από εδώ και πέρα; Τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ, παρά τη λειψανδρία με την οποία παρουσιάστηκε απέναντι στην πληρέστερη ομάδα του πρωταθλήματος, την ΑΕΚ και διεκδίκησε στα ίσα την πρόκριση στην τελική φάση, αυτό αφήνει ένα αίσθημα ικανοποίησης.

Όμως, η πληροφόρηση μας αναφέρει ότι δεν πρόκειται ο ΑΠΟΕΛ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου να παρουσιαστεί με λειψό ρόστερ. Βέβαια η πρώτη κίνηση προγραμματισμού για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο έγινε με την πρόσληψη του Αντώνη Κωνσταντινίδη στον πάγκο της ομάδας, τη στιγμή που οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για αύξηση του βαλαντίου όσον αφορά τον προγραμματισμό.

Αυτό, είναι κάτι το δεδομένο για τον ΑΠΟΕΛ, που αναγκαστικά είχε κινηθεί σε ρηχά νερά το περασμένο καλοκαίρι λόγω των μεγάλων οικονομικών δυσκολιών που υπήρχαν. Η περισυλλογή που έγινε κατά τη χρονιά αυτή, ήταν τέτοια που περιόρισε αισθητά το μέγεθος των οικονομικών προβλημάτων, οπόταν για τον προγραμματισμό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ