ΑΠΟΕΛ: Γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Τον Κεραυνό, ο ΑΠΟΕΛ τον άφησε εκτός τελικού από τη στιγμή που του είχε πάρει και το αρχικό πλεονέκτημα της έδρας, που αυτός είχε.

Τώρα, για να καταφέρει να φθάσουν στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος (μετά από αυτήν του κυπέλλου) θα πρέπει να κάνει το ίδιο και απέναντι στην ΑΕΚ στην τελική φάση των πλέι-οφ.

Αυτό είναι το δεδομένο για τους γαλαζοκίτρινους, για τους οποίους, απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάκτηση του νταμπλ, είναι ένα τουλάχιστον ροζ φύλλο από το «Κίτιον», την έδρα της ΑΕΚ…

Είναι βέβαια αυτονόητος ο βαθμός δυσκολίας που θα έχει μπροστά της η ομάδα του Γιώργου Βόβορα, ούτως ώστε να καταφέρει να σκαρφαλώσει στην κορυφή.

Οι δυνατότητες της ΑΕΚ, ειδικά στη φετινή χρονιά έχουν αποδειχθεί και στο διεθνές στερέωμα. Όχι βέβαια πως οι δυνατότητες των γαλαζοκιτρίνων είναι χαμηλότερου βεληνεκούς…

Από εκεί και πέρα, στον ΑΠΟΕΛ είναι δεδομένη η πίστη ότι η ομάδα τους θα είναι αυτή που θα σημειώσει τις τρεις νίκες, που ισοδυναμούν με το στέμμα του πρωταθλητή. Μια πάρα πολύ δύσκολη προσπάθεια που θα παιχθεί σε τρία μέχρι και πέντε παιχνίδια.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει αυτές τις μέρες στον ΑΠΟΕΛ, όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος. Μια πάρα πολύ καλή προϋπόθεση ενόψει του πρώτου αγώνα που θα γίνει την Πέμπτη στη Λάρνακα. Ευχή για τον Βόβορα, είναι να μην προκύψει κάτι δυσάρεστο (βλ. τραυματισμός ή άλλο απρόοπτο) μέχρι τότε.