aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Απεβίωσε ο Κυριάκος Νησιφόρου

Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια της κυπριακής καλαθόσφαιρας. «Έφυγε» από την ζωή ο Κυριάκος Νησιφόρου, ο οποίος μέχρι την περσινή χρονιά ήταν εν ενεργεία κομισάριος.

Ο Κυριάκος Νησιφόρου είχε ενεργό ρόλο στα δρώμενα του κυπριακού μπάσκετ για περισσότερο από 45 χρόνια. Αποτέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΚ σε δύο θητείες. Από το 1972 μέχρι και το 1976, και από το 1978 μέχρι και το 1980. Έπειτα εκλέχθηκε ως Γενικός Γραμματέας της ΚΟΚ, από το 1980 και παρέμεινε μέχρι και το 1985.

Στη συνέχεια υπηρέτησε την κυπριακή καλαθόσφαιρα από το πόστο του κομισάριου, μέχρι και το καλοκαίρι του 2016, όπου σταμάτησε λόγω ορίου ηλικίας. Κατά την πορεία του ως κομισάριος είχε οριστεί ως ο αντιπρόσωπος της ΚΟΚ στην FIBA και είχε συμμετοχή σε αρκετούς διεθνείς αγώνες.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό της ΚΟΚ, αλλά και σύσσωμη η καλαθοσφαιρική οικογένεια της Κύπρου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Κυριάκου Νησιφόρου. Η κηδεία του Κυριάκου Νησιφόρου θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 22 Απριλίου 2017, στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στην Παλλουριώτισσα στις 11:00. Η οικογένεια του θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 10:30.

ΑΠΟΕΛ: «Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Κυριάκου Ονησιφόρου που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 73 ετών. Ο θανόντας ήταν διαχρονικό μέλος του ΑΠΟΕΛ (40 χρόνια), ενώ διετέλεσε αθλητής του Σωματείου και εκπρόσωπος στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας.

Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο, 22 Απριλίου 2017, ώρα 11 π.μ, στον ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία. Η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια στις 10:30 στον Ιερό Ναό. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί όπως γίνουν εισφορές στο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ