aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑΕΛ: Συνεργασία-σταθμός με μεγάλη ελληνική ομάδα!

ΑΕΛ: Συνεργασία-σταθμός με μεγάλη ελληνική ομάδα!

Οι διοικούντες το μπασκετικό τμήμα του σωματείου κάνουν αργά και σταθερά βήματα, με στόχο το καμάρι της κυπριακής καλαθόσφαιρας να γίνει ξανά βασίλισσα. Αυτό δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, ειδικά με τα παλιά… βαρίδια που υπάρχουν, όμως, όλα αλλάζουν σταδιακά και επανέρχεται η αισιοδοξία στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο.

Η παρουσία του Κώστα Χριστοδούλου στην Ελλάδα συνδυάζεται με κάτι μεγαλεπήβολο. Μια σημαντική συνεργασία-σταθμό που θα ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο της ΑΕΛ. Πρόκειται για συνεργασία με μεγάλη ελληνική ομάδα, που αν κλείσει θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και θα αποφέρει σημαντικά οφέλη.

Ακόμα γίνονται συζητήσεις και δεν υπάρχει κάτι οριστικό γι’ αυτό και δεν σας την αποκαλύπτουμε ακόμα. Στη Λεμεσό είναι αισιόδοξοι για θετική έκβαση των συζητήσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ