aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΛ: Show me the money!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ταιριαστός είναι ο τίτλος που αφορά το παρακάτω κείμενο και που έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ΑΕΛ επανήλθε εκεί που πραγματικά ανήκει, δηλαδή στους μεγάλους της Κυπριακής καλαθόσφαιρας!

Ένα γεγονός που έγινε δεκτό με μεγάλη χαρά από τους φίλους της γαλαζοκίτρινης ομάδας, για τη διαχρονικά «επίσημη τους αγαπημένη», δηλαδή την καλαθοσφαιρική ομάδα, που ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν τους είχε κάνει… μάγκες στην πιάτσα!

Όλα αυτά βέβαια, είχαν και ένα ιστορικό που ξεκίνησε από την τυπική συμμετοχή της ΑΕΛ στα πρόσφατα πρωταθλήματα 1ης κατηγορίας και αυτό λόγω του δυσβάστακτου οικονομικού βραχνά. Γεγονός, που είχε οδηγήσει και στην (πάντα απαράδεκτη) απόφαση αναστολής λειτουργίας του τμήματος.

Η περσινή απόφαση για επαναδραστηριοποίηση του τμήματος, ήταν κάτι που σκόρπισε χαρά στους φίλους της ΑΕΛ, όμοιου βαθμού με αυτήν που έζησαν την Κυριακή με την κατάκτηση του τίτλου. Θα έχει όμως αντίκρισμα αυτή η χαρά; Αυτό είναι το ερώτημα και τίθεται από τη στιγμή που πάντα υπάρχει το οικονομικό ζήτημα.

Αναζητήσαμε πληροφόρηση για τις προθέσεις των ανθρώπων της ΑΕΛ και αυτό που μάθαμε, είναι ότι μετά από δέκα περίπου μέρες, θα ξεκινήσει μια σειρά επαφών με ανθρώπους που είχαν δείξει ενδιαφέρον να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα, στο πρωτάθλημα των μεγάλων.

Επί του παρόντος αυτό. Θεωρείται όμως δεδομένο, ότι οι επαφές θα επεκταθούν και προς άλλους υποψήφιους, ούτως ώστε να εξασφαλισθεί εκείνο το βαλάντιο που θα αρκέσει για μιαν όχι τυπική συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας, αλλά ουσιώδη. Επί της αναμονής εξελίξεων λοιπόν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ