aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Στους Κλίβελαντ Καβαλίερς ο Μπρέζετς!

TOY ΜΑΡΙΟY ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μπορεί ο Πρίμοζ Μπρέζετς να πήρε την απόφαση να αποσυρθεί στα 38 του από την ενεργό δράση, με τελευταίο σταθμό στην επιτυχημένη καριέρα του την ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά ήταν… μοιραίο να μην εκτός καλαθόσφαιρας! Ο Μπρέζετς, που λέτε, αποδέχτηκε πρόταση από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για να αναλάβει πόστο διεθνούς σκάουτερ, με σκοπό να βρίσκει και να προτείνει παίκτες εκτός ΗΠΑ, για λογαριασμό των περσινών πρωταθλητών του NBA.

Εννοείται ότι ένα τέτοιο πόστο, σημαίνει πολλά για τον Σλοβένο σέντερ και αποτελεί το πρώτο βήμα, για μια νέα καριέρα, μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση. Παράλληλα, όμως, η σημασία της πρότασης που δέχθηκε από τους Καβαλίερς, αποκτά επιπλέον σημαντική προέκταση.

Διότι, ως παίκτης που είχε αγωνισθεί στο ΝΒΑ, έπαιξε κατά σειρά στους Ιντιάνα, Σάρλοτ, Ντιτρόιτ, Τορόντο, Φιλαδέλφεια και Μιλγουόκι και ποτέ δεν έπαιξε στους Καβαλίερς. Αυτό λοιπόν, είναι ένα τρανταχτό στοιχείο που αποδεικνύει την εκτίμηση που χαίρει σαν άτομο ο Πρίμοζ Μπρέζετς στο μαγικό κόσμο του επαγγελματικού πρωταθλήματος των ΗΠΑ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ