aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE16χρόνος Κύπριος στην ΑΕΚ Αθηνών

16χρόνος Κύπριος στην ΑΕΚ Αθηνών

Πέρα από την ανδρική ομάδα, αλλά και το θέμα του προπονητή που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, η ΑΕΚ φροντίζει και για το μέλλον της.

Για την ακρίβεια, στην Ένωση έχουν σαν στόχο να ενισχύσουν τα τμήματα υποδομής με παίκτες που θα μπορέσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο 16χρονος Κύπριος αθλητής, Φίλιππος Τίγκας, ο οποίος αναμένεται να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ανανέωσε με τον παικταρά της η ΑΕΚ!

Ο Τίγκας, που αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού την σεζόν που ολοκληρώνεται, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας μας και μάλιστα την περίπτωσή του παρακολούθησε και ο Ολυμπιακός, χωρίς όμως να προχωρήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για τη νέα σεζόν και ο Τίγκας αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Πρωταθλητής ο Απόλλων

Ο 16χρονος γκαρντ, που θεωρείται κεφάλαιο για το κυπριακό μπάσκετ, έχει ως δυνατό σημείο τον χειρισμό της μπάλας, ενώ είναι διεθνής και με τις μικρές εθνικές ομάδες της Κύπρου.

Την μεταγραφή του Τίγκα στην ΑΕΚ επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας, Λούης Δημητρίου, ο οποίος σε συνέντευξή του είπε πως ο νεαρός άσος θα αγωνίζεται στην Ένωση τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ