“Η ΑΕΛ δεν χρειάζεται εύνοια, μόνο σεβασμό!”


H ΑΕΛ προκρίθηκε στον τελικό της Β’ Κατηγορίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα Αγρού, με φόντο την επάνοδό της στα μεγάλα σαλόνια.

Ωστόσο, η “βασίλισσα” της κυπριακής καλαθόσφαιρας θέλει η έδρα όπου θα γίνει το ματς που θα κρίνει τον τίτλο να προκύψει από κλήρωση μπροστά σε εκπροσώπους των δύο φιναλίστ και εξέφρασε τις ενστάσεις της.


Αναλυτικά η επιστολή που εστάλη στην ΚΟΚ:

Προς: Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας

Κύριοι,

ΘΕΜΑ: Τελικός Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας
Αναφορικά με το ως άνω θέμα παρακαλούμε όπως σημειώσετε τα ακόλουθα:

Η Α.Ε.Λ αποτελεί συνιδρυτή της ομοσπονδίας και η ιστορικότητα της εμφαίνεται στην τροπαιοθήκη της. Ποτέ παρόλα αυτά δεν ζήτησε ευνοϊκής ή μεροληπτικής μεταχείρισης. Τουναντίον υπήρξε αρωγός στην διοργάνωση δίκαιων πρωταθλημάτων.
Ούτε σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες το σωματείο μας χρειάζεται εύνοιας. Μόνο σεβασμού! Σεβασμό τον οποίο μας στερείται κατάφορα από την ίδια την Ομοσπονδία. Την Ομοσπονδία που συνιδρύσαμε. Την ομοσπονδία που εκπροσωπήσαμε επάξια και κάναμε περήφανη στην Ευρώπη.

Η ομάδα μας προκρίνεται στον Τελικό του πρωταθλήματος Β Κατηγορίας και θα τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα του Αχιλλέα Αγρού εκ νέου. Η έδρα είναι κάτι που όπως απέδειξε η ομάδα μας δεν την σκιάζει. Παρόλα αυτά η επιλογή της πίσω από κλειστές πόρτες δείχνει ασέβεια στην ίδια την υπόσταση μας και στον τεράστιο κόσμο μας.
Ζητούμε κλήρωση για το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο Τελικός Πρωταθλήματος μπροστά από εκπροσώπους των δύο ομάδων. Στην κλήρωση θα πρέπει να συμπεριληφθούν όλα τα γήπεδα που μπορούν να φιλοξενήσουν το τελευταίο (και μοναδικό!!) αγώνα που θα κρίνει τον πρωταθλητή της φετινής περιόδου.

Ως Α.Ε.Λ επαναλαμβάνουμε ότι δεν μας σκιάζει να αγωνιστούμε σε οποιαδήποτε έδρα, σε οποιαδήποτε πόλη την οποιαδήποτε ώρα. Αυτό που μας προβληματίζει και μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους είναι ο τρόπος επιλογής του γηπέδου για τον Τελικό Πρωταθλήματος Ανδρών Β Κατηγορίας.

Εις αναμονή της απάντησης σας,
Με τιμή,

Αντώνης Τομάζος
Επικεφαλής Ανδρικής Ομάδας Καλαθόσφαιρας Α.Ε.Λ

ΠΗΓΗcyprusbasket.net
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ