Ολυμπιακός: «Παρακολουθήσατε σκυμμένοι και συντετριμμένοι τις κούπες μας»

Πόλεμος ανακοινώσεων ακολουθεί το ντέρμπι «αιωνίων» της Α1 μπάσκετ γυναικών. Ο Ολυμπιακός έδωσε τη δική του σκληρή απάντηση στα λεγόμενα του Παναθηναϊκού, ανακηρύσσοντάς τον «πρωταθλητή ανακοινώσεων».


Με δική του σκληρή ανακοίνωση απάντησε ο Ολυμπιακός σ’ αυτή που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός μετά το ντέρμπι αιωνίων της Α1 μπάσκετ γυναικών.

«Συγχαρητήρια για την κατάκτηση (και) του εφετινού “Πρωταθλήματος Ανακοινώσεων”», αναφέρουν μεταξύ άλλων και συμπληρώνουν: «Το μόνο που θα γράψει για εσάς η Ιστορία είναι ότι μικρύνατε τις ομάδες σας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συγχαίρει τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, για την κατάκτηση (και) του εφετινού “Πρωταθλήματος Ανακοινώσεων”!

Όταν τελειώσουν τα χρόνια των θριάμβων σας στις ανακοινώσεις και οι διοικήσεις Αλαφούζου, Μιχαλαριά, φύγουν τρέχοντας, πνιγμένες στην ίδια τους τη λάσπη, το μόνο που θα έχει γράψει για εσάς η Ιστορία, είναι ότι μικρύνατε τις ομάδες σας και παρακολουθήσατε σκυμμένοι και συντετριμμένοι τις νίκες και τις κούπες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ