ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ποινική δίωξη στον Γιαννακόπουλο»

Ενώπιον της αθλητικής δικαιοσύνης -για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν 2014/15- θα βρεθεί, σύμφωνα με την ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Στα αρμόδια αθλητικά όργανα φέρεται ότι θα λογοδοτήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σύμφωνα με όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Όπως υποστηρίζει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Αθλητικό Εισαγγελέα για όσα ακολούθησαν το ντέρμπι «αιωνίων» κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της σεζόν 2014/15.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός (που περιείχε και το σχετικό video που είχε κυκλοφορήσει τότε) αναφέρει:

«Μετά από καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης, ο Αθλητικός Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά του Δ. Γιαννακόπουλου για τις πράξεις βίας που τέλεσε στις 2 Μαΐου 2015 στο ΟΑΚΑ στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της περιόδου 2014-2015.

Πρόκειται για το περιστατικό που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αρνούμενος να αποδεχθεί μία ακόμη ήττα, μαινόμενος επιτέθηκε με ανατριχιαστικές ύβρεις και απειλές κατά του αρχηγού της ομάδας μας Β. Σπανούλη και της οικογένειάς του.

Ήδη η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο του αρμοδίου ποινικού δικαστηρίου και αναμένεται ο προσδιορισμός δικασίμου.

Είναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που ιδιοκτήτης ομάδας παραπέμπεται για βιαιοπραγία κατά αθλητή».

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ